Mark Østergaard

Oftest Stillede Spørgsmål

Hvis disse FAQs ikke besvarer dine spørgsmål, kontakt kundeservice på nedenstående mail.

mark.oestergaard@hotmail.com

 

Hvilket materiale er smykkerne produceret i?

Alle smykkerne er produceret i 925 Sterling sølv. Det vil derfor sige at alle smykker er nikkelfri, og der ikke bør være problemer med nogle former for allergener ej heller problemer med afsmitning af farve. Hvis du oplever problemer med dette, kontakt venligst kundeservice.

Hvor lang leveringstid er der?

Leveringstiden afhænger af travlheden på værkstedet. Vi bestræber os på at sende smykket afsted dagen efter din bestilling (hvis alle materialer er på lager). Derefter har DAO en leveringstid på 2-4 hverdage.

Hvilken ring-størrelse skal jeg vælge?

Det er altid godt at kende sin ringstørrelse, derfor er det en oplagt mulighed, at gå ned til din nærmeste guldsmed/smykkeforretning og få målt din ringstørrelse med en ringmåler. Dette kan du både tjekke med ringe du allerede ejer, eller også kan du få målt din fingerstørrelse. Dette giver den mest præcise afmåling af ringstørrelsen.

Findes alle smykkerne i min størrelse?

Alle smykkerne er håndlavede og laves præcis efter dine ønsker. Dette giver en stor spændvidde i forhold til ringstørrelser, da de bliver produceret i både store og små størrelser.
- Spændvidden på ringstørrelserne går fra størrelse 41-76.

Hvordan renser jeg mine smykker?

Da vores smykker er produceret i sterling sølv, kan du sagtens bruge en helt almindelig sølvrens, som du kan købe i supermarkedet. Hvis du synes dine smykker begynder at få en lidt mat overflade, kan du også bruge den grove side af en helt almindelig skuresvamp. Dette vil dermed give en lidt mere ‘‘rå’’ overflade, som er hensigten fra vores side.

Hvordan foregår returnering?

Hvis du skal returnere din ordre, bedes du kontakte kundeservice og oplyse dit ordrenummer i mailen.
Derefter aftaler vi, om du skal have byttet smykket eller blot vil have pengene retur.
Efter dette kan du sende smykket, forsvarligt forsejlet, retur til værkstedet.

Trustpilot