Mark Østergaard

Køn & Kønsidentitet // Mark Østergaard

Mark ØstergaardComment

Jeg har tidligere berørt emnet køn og kønsidentitet, da jeg mener at vi alle har et ansvar overfor en mere åben og fri fremtid.
Personligt har jeg altid elsket at shoppe tøj, sko og smykker i både herre- og dameafdelingen, da der aldrig har været forskel på de to afdelinger, for mig. Jeg ved dog at mange mennesker har svært ved at overskride den grænse der omhandler køn og opdelingen af herre/dame-afdelinger. Dette er et problem jeg allerede har stødt på i min virksomhed, da jeg har fået en del forespørgsler vedrørende herresmykker. Svaret er at jeg allerede har herresmykker, det er de samme smykker som alle andre bærer.

Jeg besluttede allerede før virksomhedens opstart at min virksomhed, samt min hjemmeside skulle forblive kønsmangfoldig. Jeg vil ikke have at mennesker føler sig låst fast i samfundets normer og værdier, når de køber smykker hos mig.
Jeg ønsker ikke at dele mine smykker op i kasser & køn, da jeg mener at alle bør gå klædt som de vil, samt bære de smykker de ønsker.

Om du er mand, kvinde, eller definerer dit køn som noget helt tredje, er underordnet for mig. For mig handler det om at mine smykker passer til alle. Også til dig.

//Mark Østergaard

Anne Garner // WAVE

Mark ØstergaardComment
IMG_9534.jpg

ANNE GARNER // WAVE

Den stilbevidste instagrammer Anne Garner leger med farver, mønstre og forskellige tekstiler når hun udforsker sin kreative og legesyge garderobe.

For mig, tilføjer mine smykker et æstetisk udtryk og fuldender mit outfit.
Jeg foretrækker at iføre mig sølvsmykker, da jeg synes det komplimenterer min hudtone, og så elsker jeg det feminine udtryk smykker giver til både mine hænder, mine ører og min hals.

Anne har valgt at sammensætte WAVE-ringen med sine andre smykker, som giver et feminint, råt og minimalistisk udtryk til hendes outfit.
Du kan følge Anne Garner her.

 
IMG_9573.jpg

Camilla Frederikke // WAVE

InspirationMark ØstergaardComment

CAMILLA FREDERIKKE // WAVE

Youtuber og Influencer Camilla Frederikke har med sin elegante stil & ekstravagante make up skabt et navn for sig selv i modebranchen.
Hun er med sine næsten 300.000 følgere på youtube blevet en respekteret og eftertragtet forretningskvinde, der passer perfekt ind i kanal4’s nye program ‘Beautybosserne’.
Camilla Frederikke valgte at bære sin enkle og sofistikerede WAVE-ring til premieren på netop ‘Beautybosserne’.
Følg Camilla Frederikke på instagram her og youtube her.

IMG_0218.JPG
Camilla Frederikke // WAVE

Camilla Frederikke // WAVE


Trustpilot